About

Hey! 

Ik ben Amber (she/her). Ik ben geboren in een klein dorpje in Antwerpen op 25 september 2001 en ga sinds die dag met een vat vol creativiteit door het leven. Ik ben dol op koffietjes drinken, Netflix kijken, boeken lezen en anderen helpen. 

Anderen beschrijven mij vaak als iemand die altijd voor hen klaar staat, een vat vol inspiratie en motivatie en last but not least iemand waar je goed mee kan praten. Waarschijnlijk komen die eigenschappen voort uit het feit dat ik hoogsensitief ben en ook nog eens geboren ben in het libra season. 

Naast dat ik altijd voor iedereen klaarsta, ben ik iemand die ontzettend goed weet wat ze wilt en bereid is om daarvoor te gaan. Ik kan super koppig zijn wanneer nodig en ben niet bang om mijn gedacht te zeggen wanneer iets mij niet aan staat. Dat zal allemaal wel te maken hebben met het feit dat mijn maanteken steenbok is. 

Wat je daaruit meteen kan afleiden, is het feit dat ik eigenlijk wel een beetje spiritueel ben aangelegd, al is die nieuwsgierigheid naar spiriwiri pas ontstaan sinds mijn donkere dagen.  

Benieuwd naar wat meer random feitjes over mij? Klik hier

The dark side of life 
In 2018 begon ik mij enorm slecht te voelen en kreeg ik door professionals de woorden burn-out en depressie naar mijn hoofd geslingerd. Ik had enorm vaak last van paniekaanvallen en momenten waarop ik niet meer wist wat ik deed. 

Eind maart 2019 besloot ik uiteindelijk om mezelf te laten opnemen in de kinderpsychiatrie. Sinds mijn twee weken op de psychiatrie is het allemaal bergopwaarts gegaan wat inhoudt dat ik ondertussen weer goed in mijn vel zit en dat alles dus weer oké is. 

Moest je toch meer willen weten over mijn donkere periode, klik dan hier

Het studenten leven 
Mijn avontuur in de middelbare school begon met een jaartje Latijn. Het volgende jaar deed ik moderne wetenschappen en van het 3de tot 6de middelbaar heb ik mij verdiept in de humane wetenschappen. Helaas kreeg ik dankzij mijn zwarte periode een c-attest in het 6de. Dat attest kwam zo hard aan dat ik besloot om 6 maanden te pauzeren en in februari 2020 te beginnen aan het volwassenenonderwijs. Eind januari 2021 kreeg ik dan eindelijk te horen dat ik voorgoed klaar was met de middelbare school. 

Tijdens het gevecht met mijn demonen, heb ik geleerd wat ik nu echt wil gaan doen met mijn leven. Om de dromen die daaruit zijn gevloeid waar te maken, begon ik niet veel later aan de opleiding Happiness Coaching bij het centrum voor avondonderwijs. Daar ronde ik in maart 2021 al de cursus SEO- scoren in google af met als doel om mijn blog verder te laten uitgroeien. 

En nu studeer ik al twee jaartjes Idea & Innovation Management in het hartje van Brussel. 
🚰
Mijn missie
In een wereld waarin er zoveel mensen zich slecht voelen, we allemaal verwacht worden om mee te doen aan de maatschappij en een enorme prestatiedruk ervaren, wil ik mensen aantonen dat het leven ook anders kan. Dat het oké is om gelukkig te zijn en dat je je leven kan inrichten zoals jij het zelf wilt. 

Op Happybeat wil ik anderen inspireren en motiveren om te gaan voor wat zij willen door mijn eigen ervaringen, tips & tricks te delen. Hier deel ik the good and the bad van mijn leven en biedt ik steun aan iedereen die het kan gebruiken. Ik wil een vriendin zijn voor zij die het nodig hebben en een plek creëren die voelt als een safe haven. Op dit stukje internet, maar later ook daarbuiten. 


Heb je nog vragen dan kan je me altijd een berichtje sturen of mailen via AmbersThings@outlook.com en je mail zal zo snel mogelijk worden beantwoord.

Nog veel lees plezier op mijn blog! 

Liefs,

  Amber

2 opmerkingen