Quote van de maand • maart

1.3.22

"It's the small habits. How you spend your mornings. How you talk to yourself. What you read. What you watch. Who has acces to you. That will change your life."

Vanaf nu deel ik hier iedere maand een quote die zal dienen als roze draad voor de dagen die gaan volgen. Je kan dit zien als een intentie waar je steeds naar kan teruggrijpen wanneer je het nodig hebt en als kapstok voor alle content die ik aanstaande maand zal publiceren.

Deze maand heb ik gekozen voor bovenstaande quote. Voor mij staat deze quote voor het stilstaan bij dingen waar ik anders nooit bij stilsta omdat ze vaak gewoon op automatische piloot gebeuren. Ik weet dat mijn leven vol zit van gewoontes waarmee ik mezelf tegenwerk en daar wil ik de komende maand graag mee aan de slag gaan. 

Ik wil net als de natuur veranderen van seizoen en nadenken over hoe ik mijn roze bloesems opnieuw kan doen bloeien. 

Doe je mee?

☑️        To do:  
1) Lees de quote en sta stil bij wat hij voor jou betekent of wat hij bij jou naar boven brengt. 
Van welke gewoontes wil jij af? Op welke manier kan jij de dingen waarmee je jezelf tegenwerkt oplossen? Welke gewoontes wil je jezelf aanleren? ...

2) Schrijf deze quote in je agenda en gebruik hem net als ik als roze draad of kapstok gedurende de hele maand.  

2 opmerkingen

  1. Ik zou echt graag minder willen uitstellen door online te scrollen en dingen te lezen die eigenlijk niet echt boeiend zijn. Dan heb ik meer tijd om dingen te doen die ik echt leuk vind én om meer te genieten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige quote! En zo waar. Kleine veranderingen kunnen al een groot verschil maken. Ik wil minder nutteloze tijd online kwijt zijn (denk aan op TikTok kijken en plotseling een uur verder zijn, haha). Meer lezen en bewust genieten van de dingen die mij gelukkig maken om mij heen!

    BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.