365 vragen • februari '22

28.2.22

 Station Zuid tijdens zonsondergang
Sinds vorig jaar zie ik echt iedere blogger iedere maand vragen beantwoorden om aan het einde van het jaar tot 365 vragen te komen. Dit jaar heb ik beslist dat ik mee in die roze limo stap en doe ik gezellig mee. Om het toch nog een beetje origineel te houden, heb ik hier en daar wel zelf vragen bedacht. Enjoy! 

1. Waar voel je je het best
Bij mensen waarbij ik mezelf kan zijn en die naar mij luisteren wanneer nodig.

2.Van welk moment van de dag geniet je het meest?
Het moment waarop ik in mijn kussen lijk weg te zakken en bijna in slaap val. Niet dat slapen het leukste is aan mijn leven, maar laten we eerlijk zijn, het moment waarop al het denken in uw hoofd stopt en er geen prikkels meer zijn, is toch echt wel een stukje hemel op aarde.

3. Hoe voelde je je het grootste gedeelte van de dag?
Vanzelfsprekend zou zijn da ik hier schrijf da ik zenuwachtig was aangezien ik vandaag mijn punten kreeg, maar da was ik eigenlijk totaal niet. Ik was vooral ontzettend gelukkig vandaag. Blij ook, omdat ik eindelijk mijn fantastische vriendin S. nog eens gezien heb. 

4. Waar heb je de laatste tijd erg van genoten?
Van mijn ontbijtjes in de wasbar. Da waren er de afgelopen weken echt heel veel. Nu komt da misschien wel ni helemaal juist over als ik er ni aan toevoeg da ik vooral genoten heb van het gezelschap waarmee ik ging gaan ontbijten, dus voila, das dan ook rechtgezet nu.

5.Waar ben je vandaag dankbaar voor?
Het zonnetje dat schijnt en de inspiratie die ik eindelijk weer heb. Roze bubbels voor da laatste graag! 

6. Wat maakte jou vandaag aan het lachen?

7. Heb je vandaag iets gedaan voor je (mentale) gezondheid?
Goh, ik ben vandaag gaan shoppen en heb dus redelijk wat gewandeld. Telt dat? 

8. Wat doe je heel graag, maar doe je te weinig?
Momenteel is dat schrijven. Ik weet niet wat het met mij is de laatste tijd, maar ik lijk gewoon echt nergens meer de juiste woorden voor te vinden. Ik probeer en probeer, maar het lijkt gewoon niet meet te lukken...of in elk geval toch niet goed genoeg.

9. Wat betekent geluk voor jou?
Kunt ge nu geloven da ik die vragen hier zelf bedenk en toch wil zeggen da ik dit echt een moeilijke vraag vind? Enfin. Geluk voor mij is mee kunnen bewegen met mijn persoonlijke Happybeat. Kunnen aanvaarden da het leven soms gewoon kut is en weten da ge ook in donkere grotten slingers kunt ophangen. 

10. Wat heb je deze maand puur voor jezelf gedaan?
Ik heb een aantal keer nee gezegd tegen dingen waar ik geen zin in had, maar voor de rest eigenlijk niet echt iets bijzonders. 

11.Welke quote motiveert je momenteel?
"Succes doesn't come from what you do occasionally. It comes from what you do consistantly." - Marie Forleo

12. Wanneer deed je voor het laatst iets wat je dacht niet te kunnen?
Tijdens mijn examens een 14 halen op innovation management. 

13. Op welke manier zou je beter voor jezelf kunnen zorgen?
Ik vind van mezelf dat ik best goed voor mezelf zorg. *schouderklopje* Alleen...ik moet echt terug veel meer water leren drinken. Sinds een tijdje drink ik nog zelden water en ik begin dat ondertussen zelfs te zien aan mijn huid. Shame on me... Dus ja, dat wordt een challenge die ik de komende maand zal aangaan. Dat gezegd zijnde: 
🚰
Neem jij nu ook maar een grote slok.

14. Hoe zit het met je zelfliefde vandaag?
Heel goed eigenlijk. De laatste tijd heb ik echt enorm veel zelfvertrouwen. Denk dat dat komt omdat ik echt mijn plekje gevonden heb en hierdoor steeds meer mezelf durf zijn. Heerlijk gevoel is dat.

15. Is er iets wat je stom vindt, maar toch doet?
Teveel tijd verspillen door te scrollen op mijn telefoon...

16. Een beeld waar je vrolijk van wordt.
Dikke vette cavia, dikke vette cavia, dikke vette cavia en...
twee lachende alpaca's

17. Iemand die je enorm inspireert is/zijn:
Elle Woods, Carrie Bradshaw, Lorelei Gilmore, Rory Gilmore, Laurentine van Landeghem, Zoë Sugg...

Ik kijk enorm op naar Elle haar doorzettingsvermogen, ben verliefd op de kleerkast van Carrie, dol op Lorelei haar manier van in het leven staan en kan alleen maar dromen van zoveel studie motivatie als die van Rory. 

Laurentine inspireert mij dan weer enorm omdat die totaal niet bang is om zichzelf te zijn en Zoë, ja, die leeft eigenlijk gewoon het leven dat ik ook best wel zou willen. 

18. Wanneer was je voor het laatst teleurgesteld en waarom?
Op 3 februari, toen ik mijn 6 voor business management zag staan. Gelukkig duurde dat niet lang.

19. Iets wat je is bijgebleven uit het laatste boek dat je las:
Het zinnetje: "Wie jij bent wordt gedefinieerd door waar je bereid voor bent te vechten" uit 'De edele kunst van not giving a fuck'. Het was eigenlijk dat zinnetje dat ervoor zorgde dat ik mij terug achter mijn laptop zette om artikels te schrijven. 

Ik kan mezelf namelijk geen blogger blijven noemen als ik er ni voor vecht om ook effectief een artikel uit mijn vingers te laten vloeien, toch?

20. Welk liedje maakt jou gelukkig?

21. Waar irriteer je je momenteel aan?
Aan hoe naar de klote de wereld eigenlijk is...Moet ik daar een tekening bij maken of snappen we het? 

22. Is er iets magisch gebeurd op 22/2 dit jaar?
Er waren diepe gesprekken, 10-tallen berichtjes van mensen die aan mij dachten en er was vergeving. De shift kwam echter een dagje later pas, toen het leven er plots heel anders uit leek te zien. Al zal dat in de realiteit allemaal niet zo speciaal geweest zijn als in mijn hoofd. Maar ja, de laatste palindroomdag van mijn leven was best wel magisch ja. 

23. Waar heb je meer van nodig in je leven?
liefde

24. Was je productief vandaag? hoe kwam dat?
Ik schrijf dit op de 26ste. Het antwoord is nee. Ik had een afspraak in Antwerpen om 13u, maar die afspraak was mij vergeten en dus ben ik een uur onderweg geweest voor niets. Gelukkig scheen het zonnetje en dus koos ik ervoor om gewoon even te gaan wandelen doorheen verschillende zonnige straatjes. Veel werk werd er vandaag dus niet echt gedaan helaas.
25. 5 dingen die je vandaag gelukkig zouden maken
• Sushi, overal en altijd                    • Een knuffel van die ene persoon                    
• Het zien van een regenboog         • Een bericht dat ons verteld dat de oorlog alweer voorbij is
• Een beetje meer warmte

26. Waar ben je bang voor?
Hier en nu toch wel van die oorlog als ik eerlijk moet zijn...

27. Wat is het leukste dat deze maand gebeurde?
Das best een moeilijke vraag. Er is deze maand zoveel leuks gebeurd....maar aangezien ik echt moet kiezen, ga ik toch voor de dag waarop de kipjes in Antwerpen waren. 

28. Wat heb je deze maand geleerd?
  • Examens nalezen kan voor extra punten zorgen.
  • Uw eerste gevoel is écht het juiste gevoel.
  • Regelmatiger met uw vriendinnen afspreken zorgt ervoor da ge geen 2 dagen last hebt van uw stem na al het bijpraten.

Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.