Mijn hoogstpersoonlijke to do more often lijstje

22.3.21

Naar aanleiding van mijn hoogstpersoonlijke to undo list , kwam ik zonet op het idee om ook eens een lijstje te maken van dingen die ik net méér zou moeten doen. Ook dit is natuurlijk veel leuker om voor eeuwig vast te leggen waar de hele wereld het kan zien in plaats van ergens in een schriftje waar ik het morgen alweer kwijt ben, dus bij deze een lijstje van dingen die ik méér zou moeten doen.


 • verschrikkelijk cliché, maar enorm waar: lezen
 • naar mensen bellen, gewoon omdat het kan en niet omdat ik een 'belangrijke' vraag heb
 • van het leven genieten
 • reacties achterlaten op content van anderen 
 • een wandeling maken
 • tijd maken voor mezelf
 • schermloze momenten inplannen
 • nee zeggen tegen mensen die mijn grenzen proberen overschrijden
 • random een kaartje of een brief naar iemand sturen 
 • dansen 
 • naar de kapper gaan
 • nog verschrikkelijker cliché, maar ook enorm waar en zelfs levensnoodzakelijk: water drinken. Dat doet er mij trouwens aan denken. It's time to take a sip! 
🚰
 • leuke dingen 
 • spullen wegleggen nadat ik ze heb gebruikt 
 • complimentjes geven (aan vreemden)
 • foto's maken (al dan niet voor Instagram)
 • me verdiepen in onderwerpen die me enorm interesseren
 • ervoor zorgen dat mijn laptop geen hysterische rommel wordt door meteen alles in de juiste mapjes te zetten of te verwijderen
 • daarbij aansluitend: tabs in mijn browser die ik 'later ga bekijken' gewoon sluiten en het linkje opslaan in een bestandje of op notion
 • smoothies drinken of fruit eten
 • buiten zijn en dan ook echt genieten van het buiten zijn 
 • tijd maken voor vrienden en vriendinnen
 • meer van mezelf laten zien op sociale media, zowel het goede als het slechte
 • mijn nagels lakken in vrolijke kleurtjes
 • schrijven of ja, typen, want tis 2021
Nu ik dit lijstje zo voor me zie, zijn er een heleboel dingen die ik eigenlijk al meteen zou kunnen inplannen/doen. Laat ik dat dus maar meteen eens gaan doen en dit artikel afronden. 

Wat zou jij eigenlijk eens meer moeten doen?

3 opmerkingen

 1. Amai ja, die tabs sluiten. Ik heb as we speak een VTM Go-serie openstaan die ik never nooit ga kijken, een IKEA-tabblad met een kast die altijd binnen de 5 minuten is uitverkocht en een fotolijst die ik waarschijnlijk niet meer nodig heb haha. Verschrikkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn god! Google heeft dit gelezen! Ge kunt nu mapjes maken in uw browser en daar uw tabs mee sorteren :o (rechtermuisknop op één van uw tabs en dan 'tabblad toevoegen aan een groep) Nu hoeven we onze tabs ni meer te sluiten, maar ze gewoon in een rommel map te zwieren en we zien ze ni meer, hoe fantastisch is da!

   Verwijderen
 2. Mooi lijstje weer Amber! Ik vind persoonlijk dat je echt al wat dingen van dit lijstje doet:). Bijvoorbeeld 'meer van jezelf laten zien'. Ik vind het juist altijd zo knap dat je al zo veel laat zien op je social media. Iets wat mij enorm inspireert!

  BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.