Project Bucketlist // 023

17.2.21

Eindelijk is het gebeurd. Eindelijk kon ik met 1,5 jaar vertraging ook dit item van mijn bucketlist schrappen en aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven beginnen. 

Dames, heren en alles er tussenin deze meid heeft haar ASO diploma! 

Na een hele hoop geworstel met mezelf, kreeg ik zoals je misschien wel weet een c-attest in mijn 6de jaar van de middelbare school. Ik had op dat moment echt het idee dat mijn wereld verging, nog maar eens. Maar hier ben ik nu, alive and kicking en MET een middelbaar diploma. 

Het lijkt misschien een beetje raar dat ik zo enthousiast doe over een stukje papier dat in onze moderne maatschappij eigenlijk bijna niets meer betekent, maar voor mij betekent dat stukje papier zoveel meer. 
🚰
Dit stukje papier toont aan dat ik mijn gevecht gewonnen heb, althans deze ronde. Dit papiertje staat voor veerkracht en vrijheid en nu kan ik niet anders dan trots zijn op mezelf. 

Ik heb het gedaan. Ondanks alle fucking shit in mijn leven, heb ik het gedaan en nu heb ik weer vechtlust om door te gaan. 

Up next: een diploma happiness coach. 

"People throw stones at you and you convert them into milestones." 

4 opmerkingen

© Happybeat. Design by FCD.