Gelukkig nieuwbegin!

1.2.21

Happybeat
31 december is normaal een dag waarop ik doelen opstel voor het nieuwe jaar en terugkijk op het jaar dat voorbij is. 31 december is normaal een dag waarop ik enorm uitkijk naar de start van een nieuw jaar en overspoeld wordt door een gek gevoel dat ik totaal niet zou kunnen omschrijven. Dit jaar was dat anders. Dit jaar sprong ik 2021 niet bewust in wat maakt dat ik nog steeds lijk te zweven in 2020.  Vandaag spring ik dan eindelijk mee 2021 in en dat met een wel hele leuke mededeling.

Hey! Welkom op Ambers Things  Happybeat! Jawel je ziet het goed, Ambers Things zoals je het al 5 jaar gewoon bent, gaat verder onder een nieuwe naam. 

Sommigen gaan mij misschien gek verklaren voor deze verandering, want ja, eigenlijk heb ik nu alles wat ik al heb opgebouwd met Ambers Things gewoon in de vuilbak gegooid...en waarvoor?   

Simpel gezegd ben ik iemand die gelooft in de woorden 'soms moet je een stapje terug doen om vooruit te geraken.' Ik heb grootse dromen en plannen, maar om die dromen te laten uitkomen, moet je soms dingen doen waarvan je dacht dat je ze nooit zou moeten doen. En dat heb ik dan ook gedaan toen ik besloot om onder een nieuwe naam verder te gaan. 

Daarnaast is en blijft bloggen een ding dat ik voor mezelf doe en om er zelf zoveel mogelijk plezier uit te halen. Dat plezier was de afgelopen tijd nogal een dingetje, dus ging ik opzoek naar een nieuwe aanpak. 

Waarom Happybeat? 

Een hele tijd geleden deelde ik op Instagram een foto waarin ik het had over het feit dat geluk komt en gaat in golven. Dat geluk net als je hartslag (heartbeat) op en neer hoort te gaan. Het was de eerste keer dat ik het woord 'happybeat' gebruikte en ik voelde meteen dat dat woord een blijvertje was. 

Toen ik, na lang twijfelen, wikken en wegen besloot dat 'Ambers Things' niet meer paste bij de content die ik hier plaats/wil plaatsen, wist ik dat het tijd was voor een nieuw begin. De vraag onder welke naam ik verder wilde gaan, bleef niet echt lang onbeantwoord, want dat leuke woord van in mijn caption deed meteen allerlei belletjes rinkelen in mijn hoofd. 


Happybeat.be werd geboren! 

Op Happybeat wil ik mensen bewust maken van het feit dat geluk en ongeluk gepaard gaan. Dat het oké is om je slecht te voelen, dat het oké is om voor jezelf te zorgen en meer. Kortom: Happybeat zal een platform worden dat jou zal helpen met het vinden van wat geluk nu eigenlijk echt voor jou betekent. 
Wat dan met Ambers Things?
Voor de domeinnaam ambersthings.be, die nog altijd op mijn naam staat, heb ik ondertussen al enkele nieuwe ideetjes waar achter de schermen al vorm aan wordt gegeven, maar daar ga ik nog niet te veel over delen. 

Het oplettende oog heeft al gezien dat Happybeat het verleden van Ambers Things niet heeft uit gewist, de artikels die jij hier vroeger hebt gelezen, staan nog (zo goed als) allemaal online, dus je zou je nu kunnen afvragen waarom ik niet gewoon een nieuw platform opbouwde voor Happybeat. Het antwoord op die vraag is eigenlijk gewoon het feit dat het voor mij gewoon veel logischer voelde om het zo te doen. 

Deze website was al een lange tijd geen persoonlijke blog meer, wat maakte dat ik al een langere tijd speelde met het idee om haar naam te veranderen. Het duurde gewoon best lang voor ik de stap echt durfde te zetten. 

Hoe gaat het verder?
Wat je qua content gaat mogen verwachten op het vernieuwde Ambers Things (en dus op Happybeat), zal niet zo heel veel verschillen van wat je gewoon bent, maar de focus zal meer gaan liggen op een gelukkig leven creëren in al zijn aspecten. 

Daarnaast wil ik mezelf ook de ruimte geven om eens kortere artikels te plaatsen met wat minder inhoudt, maar die wel bijdragen aan het platform en haar doel. Kortom, het wordt zowel voor jou als voor mij veel leuker. Althans, dat hoop ik toch. 

Het laatste blogschema dat ik voor Ambers Things verkondigde (maandag & woensdag + vrijdag eventueel een gastblog) houdt ik voorlopig nog even aan. Hoe dat zal lopen, zal de toekomst uitwijzen, maar nu ik noodgedwongen opnieuw een halfjaartje niet ga studeren, ben ik er zeker van dat dit idee haalbaar moet zijn.

Moest je dit nu lezen en denken hé, ik heb ook wel wat te vertellen over geluk en/of ongeluk (of iets anders waarvan je denkt dat het op dit platform past), laat het dan even weten en wie weet verschijnt jouw artikel binnenkort wel op Happybeat. 

Anyway dit was even een korte mededeling. Vanaf woensdag ben ik weer terug met leuke content die jouw leven hopelijk een boost zal geven. 

Liefs, 
Amber

Wat vind jij van de nieuwe naam van dit platform?

10 opmerkingen

 1. Jeej!!! Super goed van je!! Inderdaad soms moet je even een stapje terugzetten om vooruit te gaan, dat is de dans van het leven :) Heppy en trots op you babes!! ge doet da goe! Alle mogelijke succes, good vibes and huggles to you!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat je weer aan het bloggen gaat! En ik vind je nieuwe blognaam super tof, past ook goed bij je. Knap dat je deze stap gezet hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. yesss zo leuk deze nieuwe naam, straalt echt positiviteit uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yesss, welcome back girl! Zo leuk dat je weer begonnen bent! Ik kijk uit naar al je nieuwe artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.