De lichtpuntjes van Esmee

2.10.20

Hoi iedereen, ik ben Esmee, 26 jaar. Trotse dogmommy die woont tussen Antwerpen en Brussel. Soms lach ik met mezelf dat ik verpleegkundige in de dag ben en eco-warrior in de nacht. In realiteit is het net iets genuanceerder haha. Wanneer ik geen andere mensen verzorg, blog ik op
heartfully conscious over ecologie, groen en bewust leven met een spirituele tint. Daar deel ik ook veel over op mijn instagram.

Zelf probeer ik zoveel mogelijk positief te zijn en noteer ik elke dag drie dingen waar ik dankbaar voor ben. Dus schrijven over dingen die mij gelukkig maken is geen moeilijke opdracht.

copyright: Geert Pieters: shotsbywolf.be
Getrouwd zijn met de liefde van mijn leven 

Sinds 11 augustus kan ik met trots zeggen dat ik getrouwd ben met de man van mijn leven. Sinds 11/8 zijn we ook al 6 jaar bij elkaar. Trouwen in covid tijd is best spannend en stresserend maar de dag was perfect en we hebben genoten!


Dogmommy (en ook catmommy) zijn
Ik ben een super trotse dogmommy van mijn hondje Tina. Tina is een kruising podenco/pinscher dat we uit Spanje hebben geadopteerd. Ondertussen is ze al meer dan één jaar bij ons en we zijn zo blij met haar. Ze haalt echt het beste in ons naar boven en zijn oprecht gelukkig met haar. Daarnaast hebben we ook Marie, de kat, en dat is ook echt een schatje. Tina en Marie zijn dikke vriendjes dus dat maakt je dag gewoon goed. 

Andere kleine dingen:

  • Andere inspireren: Sinds december deel ik over mijn groener en bewuster leven en sindsdien krijg ik regelmatig een berichtje dat ik iemand inspireer om een stap te zetten naar een groener leven. Dat doet mij zoveel plezier dat ik andere mensen kan inspireren om groener te leven. 

  • Koffietjes op bed krijgen. Mijn man is goed opgeleid haha!

  • Genieten van een fijn boek en even helemaal weg zijn in het verhaal.

En nog zoveel meer.

Zelf vind ik het belangrijk om regelmatig dankbaar te zijn voor de kleine dingen. Door dit bewust te noteren, wordt je ook bewuster van alles waar je dankbaar voor kan zijn. Een hele mooie manier om bewuster in het leven te staan. 


Hopelijk vonden jullie het fijn om te lezen en als je benieuwd ben naar meer van mij, dan kan je mij volgen op instagram . 


Geniet van jullie dag!


Wat heeft jou al gelukkig gemaakt deze week?


Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.