De lichtpuntjes van Luna-Brit

11.9.20

Hey, Luna-Brit hier van eLBee Community. 
Op mijn blog schrijf ik vaak over de dagdagelijkse gebeurtenissen in het leven en de gevoelens die het soms allemaal even te ingewikkeld maken. Buiten dat, wil ik iedereen op mijn blog terug die positieve vibe geven om hun gelukkige zelf terug te vinden en te stimuleren.Vandaag schrijf ik eens over de dingen die mij gelukkig maken en wat geluk juist betekent voor mij.

Wat betekent geluk voor mij? En waar word ik gelukkig van?
Ik ben iemand die niet veel nodig heeft om echt gelukkig te zijn. Ik geniet van de meest kleine dingen en momenten. Ik vind het vooral belangrijk om van die kleine dingen te genieten, ze maken me gelukkig en bezorgen me vaak mijn grootste geluksmomenten.
 
In het algemeen
Geluk betekent voor mij vooral gezond en gelukkig zijn, dingen doen waar ik een enorme passie voor heb maar vooral te doen waar ik het meest blij van. Het liefst van al deel ik graag geluk met anderen en wat mij het echt het gelukkigste maakt is om mooie momenten te creëren vol happiness met mijn closest vrienden. Want eerlijk, dat zijn echt de mooiste herinneringen.

Mijn passies
Daarbuiten ben ik ook heel graag creatief bezig. Bloggen, fotografie, dansen, muziek schrijven… het zijn allemaal enorme passies waar ik echt gelukkig van word en die me maken tot hoe en wie ik ben. Het maakt me dan ook gelukkig als iemand een positieve commentaar achterlaat op mijn blogs of op het werk dat ik heb gemaakt en zegt dat ik goed bezig ben. Deze kleine complimenten geven mij echt een boost. Het is altijd fijn om goede commentaar te krijgen op iets wat je heel graag doet en waar je een passie voor hebt. So thanks to those who always support me!

Lieve berichtjes
Ik word intens gelukkig van lieve berichtjes, brieven en kaartjes van mijn beste vriendinnen en vrienden. Dat klinkt heel melig en cliché maar als ik me geliefd voel door mijn vrienden dan maakt dat vaak mijn dag helemaal goed. Draai het of keer het maar iedereen heeft iemand nodig die hen geliefd laat voelen, even naar hen luistert, met hen uitgaat om gewoon plezier te hebben en om er voor elkaar te zijn. Vrienden geven zoveel meer waarde aan het leven, omdat je je geluk kan delen met anderen en dat maken de mooiste herinneringen.
 
Mijn me-momentje
Ik geniet enorm van ’s avonds op het strand te gaan zitten en te kijken naar de zonsondergang en strandwandelingen te maken met mijn hond. Wanneer ik ’s avonds aan zee ben voel ik mij op mijn beste. Ik geniet van strandwandelingen en de zon die een prachtige gloed geeft. Moest je het nog niet doorhebben, ik ben een echt avondmens en soms zelfs een nachtraaf. Daarom hou ik er ook van om gewoon in mijn kamer te zitten en te kijken naar de sterren en de maan, terwijl ik mijn gedachten ergens opschrijf en luister naar mijn favoriete muziek. Op die momenten voel ik mij tot rust komen en voel ik me intens gelukkig.
Me goed voelen in mijn vel 
Ik denk dat mezelf goed voelen in mijn vel het belangrijkste geluk is dat ik kan hebben, want pas als je goed in je vel zit, kan je voluit genieten en gelukkig zijn zonder dat iets je tegenhoudt. Ik weet wat het is om me echt ongelukkig te voelen en dat wil ik liefst niet meer voorhebben, maar daaruit heb ik ook geleerd om meer te genieten van de momenten waar ik me echt gelukkig voel en gewoonweg goed in mijn vel zit.
 
Wat ik heb geleerd en hoe ik nu voor mijn eigen geluk zorg
Ik heb geleerd dat ik mijn geluk niet volledig mag laten afhangen van anderen. Vroeger haalde ik enkel mijn geluk uit mijn vrienden, maar wanneer die vrienden dan wegvielen was ik opeens al mijn geluk kwijt. Nu heb ik geleerd om zelf voor mijn geluk te zorgen en de dingen te doen waar ik gelukkig van word en die ik graag doe.
🚰
Happiness comes in waves
Happiness comes in waves” en dat is effectief zo. Je zult soms gelukzalige momenten beleven en je soms minder gelukkig voelen of in een moeilijke periode terechtkomen, maar dat is oké. Geluk kan je niet vasthouden, hoe hard je ook probeert. Het is iets dat je moet nemen zoals het komt.
 Reminder: Soms moet je een bepaald geluk loslaten om een ander geluk te vinden.
 
Spread happiness all around!
Dit waren mijn geluksmomentjes. Hopelijk mag het jou inspireren hoe ik kijk op geluk en op gelukkig zijn zelf.

Wil je graag meer lezen en meer over mij te weten komen? Bezoek dan zeker eens mijn website!
 
Liefs,
Luna-Brit

Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.