Dingen die ik deze herfst ga doen

28.9.20

Kleine, oranje pompoen op een wit kleed.
Foto via Unsplash //  Yulia Chinato
De herfst is begonnen en dat houdt in dat het tijd is voor nieuwe doelen. Mijn zomer doelen heb ik helaas niet allemaal weten afstrepen, maar ik heb aan de meeste wel al een beginnetje gemaakt en ga er dus met veel plezier verder aan werken, maar deze herfst worden er nieuwe doelen opgesteld en dat zijn deze: 

19 worden 
Wat is een 'dingen die ik ga doen' lijstje zonder vals te spelen? Juist ja, helemaal niets, dus voila, hier het puntje dat ik zonder er moeite voor te doen heb kunnen afstrepen op 25 september. Whoop whoop! 

Een pumpkin spice latte drinken 
De ene houdt ervan, de ander vind het verschrikkelijk smerig, maar ik hoor bij groep één en al helemaal wanneer ik ze gratis kan drinken omdat ik jarig ben.  

Blogmas voorbereiden
Blogmas, ik doe er al sinds het bestaan van Ambers Things aan mee en wist het altijd heel goed vol te houden dankzij alle voorbereidingen die ik al maanden op voorhand begon te maken. Dit jaar wil ik blogmas anders aanpakken wat meteen nog meer voorbereiding van mij zal vragen, maar ik zie het al helemaal zitten. 

Studeren 
Happiness coach wordt je niet zomaar, al durf ik toe te geven dat ik er al beter in ben dan ik in eerste instantie dacht. Studeren voor mijn grote examen zal dus ook zeker gebeuren deze herfst, dan is dat diploma eens zo snel binnen. 

Herbeginnen met Spaans
Ik was echt heel goed bezig met het bijhouden van mijn Spaans via duolingo tot ik het opeens druk had en het een dag vergat. Deze herfst wil ik de draad dus heel graag weer oppikken en beter worden in Spaans. 

Mijn herfst playlist updaten
Playlisten maak ik echt voor eender welke gelegenheid en sinds vorige herfst dus ook voor de herfst. Ik weet niet waarom, maar mijn herfst playlist is echt de playlist waar ik altijd echt een heerlijk gevoel van krijg, ook als het geen herfst is. Wat ik echter wel heb, is dat ik de liedjes niet te veel achter elkaar kan luisteren omdat ik ze dan beu word, dussss ga ik mij eens bezig houden met het updaten. 

Meer offline zijn
De laatste tijd heb ik het een beetje gehad met dat beschikbaar en online zijn. Daarom wil ik de komende maanden eens wat meer offline zijn en me bezig houden met de dingen die er echt toe doen en mij dichter zullen brengen bij het verwezenlijken van mijn dromen.

Een stage plaats zoeken 
Een van de dingen die mij dichterbij het bereiken van mijn dromen zal brengen, is een leuke stageplaats zoeken om werkervaring op te doen als coach. Hierdoor ga ik de theorie niet alleen kunnen omzetten in praktijk, ik ga daardoor ook nog eens beginnetje maken aan een netwerk dat mij later hopelijk zal verder helpen. 

Hoe zit dat met jou? Wat staat er deze herfst bij jou op de planning?

"A fallen leave is nothing more than a summer's wave goodbye." - Unknown

2 opmerkingen

 1. Mooie doelen! Ik hoop dat je ze allemaal af kan vinken :)

  Op mijn lijstje staat onze webshop verbeteren en een nieuwe baan zoeken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik zal meeduimen voor je nieuwe baan! Veel succes in elk geval. You got this!

   Verwijderen

© Happybeat. Design by FCD.