Wat je waarschijnlijk nog niet van me wist // Deel 2

17.8.20

Een aantal weken geleden liet ik je kennis maken met dingen die je waarschijnlijk nog niet van mij wist. Ik vond dat artikel echt zo leuk om te schrijven en te delen dat ik dacht, laat ik een deel twee maken, dus hier is hij dan, deel twee van dingen die je waarschijnlijk nog niet van mij wist.

Ik heb nog nooit gaatjes gehad 
In mijn tanden dus. Ik heb wel een beugel gehad van het 5e leerjaar tot het eerste middelbaar, maar gaatjes nog nooit. Ik lach daarom altijd wanneer ik op controle moet bij de tandarts en hij weer zoals altijd zegt: 'geen gaatjes, maar wel een beetje tandsteen.' Ja, tandsteen heb ik dus wel, dat zit in de familie blijkbaar. Of ik bang ben om ooit een gaatje te krijgen? Enorm. Niet zo zeer voor de pijn of zo, maar gewoon omdat ja, als je het als 18 jaar zonder doet, wil je dat voor de rest van je leven zo houden, toch?

Ik droomde er van om in Amsterdam te wonen
Of ik daar nu nog steeds wil gaan wonen weet ik niet zo goed. Het is er best druk en eigenlijk lijkt het me wel leuk om buiten de stad te wonen of echt ergens compleet anders dan waar ik nu woon. Stiekem heb ik gewoon besloten om te zien waar ik het best kan gaan wonen om mijn dromen waar te maken, dus we zien nog wel waar ik uitkom.

Ik heb nog nooit een bloedneus gehad 
Nog zo een klassiek iets dat bijna iedereen al heeft meegemaakt in zijn leven: een bloedneus. Ik heb er dus serieus nog nooit eentje gehad en ben er stiekem echt wel blij mee, want het lijkt mij toch echt een gek gevoel.

Ik ben hoogsensitief
Gek genoeg vind ik dat, in tegenstelling tot veel andere hsp'ers echt totaal niet erg, al gaat dat natuurlijk ook maar tot zekere hoogte, want op restaurant gaan vind ik hierdoor echt een nachtmerrie. Misschien moet ik er eens een artikel over schrijven, want ik bedenk mij net dat ik dat dus nog nooit heb gedaan. 

Een paar jaar terug was ik echt obsessed met One Direction 
Misschien denk je nu wel: ja, been there, maar of het echt zo erg was als mijn obsessie? Ik deelde destijds nog een kamer met mijn zus, die net als ik grote fan was. Onze kamer was één grote 1D poster, elke muur was bezaaid en op deur kleefde een bordje met 'welkom in de One Direction wereld', ik had een dekbed, een handdoek en van die popjes die je kon verzamelen bij de Joepie, een gom, potloden... eigenlijk echt alles was 1D. 

Toen de pop-up store open ging in Waasland shopping heb ik zelfs 3 uur aangeschoven om de winkel binnen te kunnen...jawel de dedication was echt real. Of ik naar hun concert ben geweest? Jazeker en of ik hun film in de bios heb gekeken met mijn gezicht vol 1D geschreven? Reken maar van yes. 

Nou? Was jij ook zo obsessed met One Direction als ik? 

Anyway, dit waren wel weer genoeg gênante feitjes over mij vandaag. Misschien dat er ooit nog wel eens een deel drie komt, maar dan moet ik eerst nog eens nieuwe feitjes zien te vinden natuurlijk. 

"Hey, it's alright. Does it make you feel alive? Don't look back, live your life, even if it's only for tonight." - One Direction.


2 opmerkingen

  1. Hahaha 'Welkom in de One Direction wereld' is wel heel cute. Ben wel erg jaloers dat je nooit een gaatje hebt gehad, niet dat het nou zo erg is om er een te hebben, maar het lijkt me toch wel een fijn idee dat je zulke sterke tanden hebt, of zo (of gewoon heeel goed je tanden poetst) Ik heb trouwens ook nog nooit een bloedneus gehad! Hopelijk zullen we er nooit eentje krijgen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk dat dat van die gaatjes vooral geluk is, maar hé, i'm down for it. Goed om te weten dat ik niet de enige rare ben op de wereld die nog nooit een bloedneus heeft gehad haha.

      Verwijderen

© Happybeat. Design by FCD.