De lichtpuntjes van Stefanie

16.8.20

Ik ben Stefanie, woonachtig in the diamond city. Een creatieve duizendpoot die elke dag op staat met een let´s do this mentaliteit. Als proud dog mummy, beleef ik per dag wel 1000 momenten waarvan ik in lachen uitbarst. Maar wat zijn nu net die dingetjes waar ik echt blij van word? 


Toen ik ging nadenken over waar ik echt blij van wordt, kwam ik er al snel achter dat dat best wel veel is. Maar dat ene dingetje dat altijd terug komt en waar ik spontaan al van moet glimlachen is bij mij creatief bezig zijn. Een creatief wezentje ben ik altijd al geweest, van een op hol geslagen fantasie tot urenlang stil zitten met een schriftje om mijn hoofd leeg te schrijven.

Weddingplanner

Ik ben trotse ondernemer binnen mijn eigen weddingplan bedrijf. Als weddingplanner richt ik mij op stoere, alternatieve bruidsparen. En hoewel organiseren en plannen mijn tweede natuur is, to do lijstjes tot in het kwadraat. Kan ik tot midden in de nacht bezig zijn met het samenstellen van moodboards. Wanneer de tijd is aangebroken om het moodboard om te zetten naar realiteit, ben ik net een klein kind met de grootste sugar rush ooit. Altijd vergezeld met een glimlach van oor tot oor!

🚰

Music to my ears

Bij zowat alles wat ik doe is er muzikale begeleiding. Afhankelijk van mijn mood en vibe kan het pure rock ’n roll zijn of de laatste nieuwe J Balvin song. Of mijn gezang altijd zo toonvast is, is hoogstonwaarschijnlijk. Maar dat houdt mij niet tegen om even helemaal los te gaan en de energie op te laden.

Schrijven

Sinds mijn tienerjaren ben ik niet meer te vinden zonder boekje, waar ik alle mogelijke gedachten en verhalen in neer te pennen. Op alle mogelijke momenten wordt ik overvallen door inspiratie. Ik kan dan ook zonder besef van tijd, mezelf verliezen in de wereld van mijn eigen verbeelding en geschreven woorden. Ik heb voor mezelf als doel gesteld om ooit mijn eigen boek te publiceren. Maar tot die tijd blijf ik verder knutselen met de woordkunst.


Als ik even een minder goede dag heb, is de gekste hond die ik ken er om mij op te beuren. Of om even mijn zinnen te verzetten met een goede wandeling.


Lot’s of love!

Ben je benieuwd naar wat ik nog meer doe in het leven? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn website.

Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.