De lichtpuntjes van Rowan

18.9.20

Mijn naam is Rowan. Ik woon samen  met mijn vriend in Flevoland. Sinds een paar maanden hebben we een hond (Ruby), ze is nog erg jong en zet dan ook graag de boel op stelten. Op mijn blog komen mijn passies schrijven en fotograferen samen. Ik schrijf over verschillende onderwerpen, met name over reizen, interieur, DIY en food. Ik deel vooral veel over onderwerpen waar ik enthousiast en blij van word!


Geluk zit voor mij in de kleine dingen: een kop thee, een goed boek, een lekker stukje chocolade, een bed dat net verschoond is, een mooie vlinder in de tuin, iets leuks vinden in de kringloopwinkel, een stekje dat goed aanslaat, een zonnige dag of een gezellige afspraak.
Toch ben ik op mijn gelukkigst wanneer ik in de natuur ben. Al wandelend kom ik helemaal tot rust en kan ik problemen beter relativeren. Ik kan er ook erg van genieten om gewoon ergens te gaan zitten, om zo de omgeving in mij op te nemen. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik daar niet vaak genoeg de tijd voor neem. Ik vind het heerlijk om samen met iemand anders op pad te gaan, maar alleen vind ik ook fijn. Mijn camera gaat sowieso altijd mee, zonder camera voel ik mij eigenlijk niet compleet.
Het zal je niet verbazen dat ik de natuur ook graag opzoek wanneer ik op reis ben. Ik ging in verschillende landen op zoek naar de mooiste plekjes. Uitgestrekte stranden. Grillige kustlijnen. Imposante berglandschappen. Sprankelende meren. Weelderige bossen en sprookjesachtige watervallen. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. Maar ook dichterbij huis geniet ik van de natuur, Nederland heeft zoveel moois te bieden!

Meer van mij lezen? Neem dan zeker een kijkje op mijn blog.

Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.