De lichtpuntjes van Cheryl

7.8.20

Roze achtergrond, project happy me logo en afbeelding van Cheryl
Hi, Ik ben Cheryl (31), mama van twee kinderen (een jongen (3) en een meisje (1)) en woon samen met mijn gezin in Friesland. Daarnaast heb ik een mama- en lifestyleblog PS. Cheryl  waar ik blog over alles waar ik blij van word. Van lekkere recepten tot leuke interieur tips en van handige DIY tot leuke uitjes met de kinderen, je vindt het er allemaal. 

Ik heb niet heel veel nodig om me een gelukkig mens te voelen. Eigenlijk maken heel veel kleine dingen mij heel erg gelukkig. Één van de dingen is het kijken naar de ondergaande zon. Ik vind dat zo’n prachtig fenomeen dat ik er echt uren naar kan kijken. Of dit vanaf ons terrasje in de tuin, op de zeedijk vlakbij ons of vanaf het strand is, het blijft bijzonder mooi. 
🚰
Mijn fotocamera gaat ook altijd mee als we op pad gaan ’s avonds. Fotograferen tijden het gouden uurtje (het laatste uurtje voordat de zon onder gaat) is ook echt mn favoriet. Je krijgt er zulke mooie warme foto’s van.
Blauwe achtergrond gevuld met gele zonnetjes en een afbeelding van de zon die onder gaat.
Ik word dus heel gelukkig wanneer we een mooi plekje hebben gevonden waar we de ondergaande zon goed kunnen zien. Kleedje mee, drankje mee, fototoestel in de aanslag en gewoonweg kijken naar de zon die langzaam (maar toch ook wel weer heel snel) zakt. En als het dan ook nog een warme zomeravond is waarbij je de laatste zonnestralen voelt, is het helemaal op en top genieten.

Word jij ook gelukkig van de (ondergaande) zon?

Liefs, 
Cheryl

1 opmerking

  1. Ik word ook altijd blij van de ondergaande zon en de mooie luchten die dit soms oplevert.

    BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.