Er gaat wat veranderen

28.8.20

Kopje koffie op een bordje dat wordt vastgehouden door twee handen. Rond de linker pols hangt het Watch Now horloge. De nagels zijn zwart gelakt en de achtergrond is een wit, gekreukt laken.
Berichtje van Amber: Neem er even een kopje koffie bij en lees gezellig verder. Enjoy!
Vijf jaar lang deel ik al artikels op deze blog. Vijf jaar lang ben ik al opzoek naar wat ik nu eigenlijk wil doen met dit stukje internet. Welke onderwerpen ik het leukst vind om over te schrijven, welke richting ik uit wil, maar vooral wat mij gelukkig maakt. De afgelopen maanden heb ik geleerd wat dat is en daarom, gaat er wat veranderen op deze blog en aan mijn leven.

Less is more, dat is eigenlijk waar het allemaal op neer komt. Ik wilde te veel, maar er lukte te weinig. De structuur is ver te zoeken en daardoor ben ik de laatste tijd veel minder happy met de content die ik hier online gooi en dat, is natuurlijk niet de bedoeling. Er gaat dus wat verdwijnen, veranderen en bijkomen hier op Ambers Things.

Onderwerpen die zullen verdwijnen
Instagram was een onderwerp  dat ik eens wilde uitproberen, maar om eerlijk te zijn, past dat onderwerp totaal niet niet in het plaatje van deze blog, dus vandaar zal dit onderwerp niet meer aan bod komen. Toch zeker niet in zijn huidige vorm.

Stay Inspired 
Ik vind het maken van collages echt enorm leuk, maar ik heb besloten om dit vanaf nu kleinschaliger te doen via Insta stories. Daarnaast wil ik deze hobby ook graag gebruiken om iedere maand een gratis te downloaden achtergrond te maken.  

Wat er zal veranderen
Onderweg naar minder
De naam van deze rubriek zal voortaan gewoon minimalisme worden. Hoewel ik de naam 'onderweg naar minder' niet perse slecht vind, vind ik minimalisme duidelijker en natuurlijk ook minimalistischer it self. Daarnaast wil ik de rubriek minder persoonlijk gericht maken en ook tips delen rondom minimaliseren. 

Upload schema
Ik streef stiekem altijd naar 4 artikels per week, maar we weten allemaal dat dat eigenlijk nooit echt lukte. Daarom heb ik dus ook besloten om daarmee te stoppen. Vanaf september zullen er enkel nog artikeltjes verschijnen op maandag en woensdag. Gastartikels zullen online komen op vrijdag. Dat laatste is natuurlijk alleen wanneer ik ook echt een gastartikel heb om te publiceren 😉

🚰

Meer van dit
Focus op zoektocht naar een leven in balans 
Als happiness coach to be, wil ik mijn kennis over de zoektocht naar geluk natuurlijk met jullie delen, maar ook wil ik het meer hebben over productiviteit en andere dingen die bij een gelukkig en harmonieus leven komen kijken.

Downloads 
Bij het op orde brengen van je leven, horen downloads en templates, dus daar wil ik graag voor zorgen. Deze zullen binnenkort dus gratis te downloaden zijn via de pagina's rechtsboven. Vergeet zeker niet om al eens een kijkje te nemen aangezien er al een paar downloads te vinden zijn. 

Persoonlijkheid
Ik ben in principe al best open over van alles en nog wat en het is zeker niet mijn bedoeling om mijn volledige leven online te gooien, maar ik wil meer eerlijkheid en persoonlijkheid laten terugkomen op deze blog. The good and the bad, omdat dat deel is van het proces, maar ook omdat ik weet wat het voor anderen kan betekenen. 

Plezier
In al zijn vormen. Ik ben en blijf opzoek naar mezelf, naar dingen die ik nu echt leuk vind om te doen en om over te schrijven en dat wil ik hier ook uitstralen. Niet door weer tig verschillende onderwerpen uit te proberen om er dan achter te komen dat het toch niets wordt, maar wel door meer tonen van het proces. 

Gastblogs
Bij het meer open willen zijn, komt kijken dat ik het dus meer wil gaan hebben over mentale gezondheid en dingen die echt bij het leven horen, maar zelfs dan blijft het maar bij één perspectief, dus wil ik ook af en toe anderen aan het woord laten.
How about life?
Wat mijn leven betreft zijn er ook een heleboel dingen aan het veranderen. Ik heb eindelijk meer zicht op wat ik in de toekomst wil gaan doen en ben al volop bezig met manifesteren en moodboards maken. Daarnaast zit ik middenin een grote zoektocht naar mezelf en heb ik het idee dat er puzzelstukjes op hun plaats beginnen te vallen. Dat, is allemaal goed maar...

Helaas zijn er de laatste tijd ook weer een heleboel down momenten die de boel allemaal wat vertragen. Dingen die er nu eenmaal  bij horen wanneer je jezelf zoekt, maar die vaak net de druppel zijn die je niet kan gebruiken. Het is inderdaad even een puinhoop allemaal, maar ik heb mij al slechter gevoeld, dus ik heb er het volle vertrouwen in dat dit allemaal goedkomt. 

In september begin ik aan mijn tweede en laatste semester in het volwassenenonderwijs en ga ik mijn weekje combineren met mijn thuisstudie happiness coaching en natuurlijk ook met het internet te voorzien van mijn content. Dat klinkt best pittig, maar ik zie het zitten en deze keer meen ik dat echt. 

In elk geval, dit was even de update, voor nu. Moest je benieuwd zijn naar meer 'vlogs' van achter de schermen, vergeet dan zeker niet even langs te komen op Instagram, dat vind ik alleen maar leuk. Zeker als je eens een berichtje achterlaat. 

Tot maandag lieve schatten! ❤

Ps. Deze zondag komt er nog een gastartikel aan. 

5 opmerkingen

 1. zoiets voor jou, happiness coach worden! wauw :)) gelijk jaloers op je studie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Filosofie is anders ook echt een perfecte richting voor jou hoor <3 Zie u al prachtige boeken schrijven vol met uw prachtige verwoordingen en metaforen ;)

   Verwijderen
 2. Super tof! Ik ga je zeker blijven volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. aahh wow hapiness coach is zo hard iets voor u!! echt kei nice dat ge zo iets hebt gevonden! ben benieuwd naar al je content :) en als we nog eens een plekje vinden in onze agenda's moeten we nog eens afspreken!!

  BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.