Wat je waarschijnlijk nog niet van me wist

15.5.20

Mijn jongere ik in een wit jurkje en bloemetjes in mijn handen op een grasveld.
Hoewel ik op deze blog altijd heel open ben geweest tegen jou, zijn er natuurlijk altijd nog dingen die jij waarschijnlijk nog niet van mij weet. In dit artikel leek het mij leuk om daar eens wat aan te doen. Daarom zijn hier 7 feitjes die je waarschijnlijk nog niet van me wist.

Toen ik jonger was had ik geen krullen
Mijn krullen zijn eigenlijk met de jaren gekomen. Geen idee hoe dat zit hoor, maar ik heb er vrede mee. Ondanks het feit dat mijn krullen vaak een onderdeel van me waren waar super veel kritiek op kwam, ben ik nu echt enorm blij dat ik krullen heb. 

Mijn haar komt eigenlijk tot onder mijn borst
Dat ik krullen heb weten we ondertussen allemaal wel, maar wat mensen echter niet realiseren, is dat mijn haar, wanneer ik in de douche sta of wanneer ik het nu zou stijlen wel degelijk tot onder mijn borst komt. Ik zou zelfs bijna durven zeggen dat het tot net boven mijn heupen komt.  

Ik eet totaal geen ananas
Ik heb geen idee wat ik tegen ananas heb, maar ik vind het echt absoluut niet lekker. Bloemkool eigenlijk ook niet, maar dat eet ik wel. Ananas komt mijn mond niet in. Jakkes!

Ik ben toen ik 3 was door onze hond gebeten 
Jup I know, is nogal heavy om ertussen te zetten, maar goed. Ik heb er totaal niets aan overgehouden, behalve de littekens dan, want ik wil nog steeds enorm graag een hond Berner Sennen later.
Een terugblik op de balletshow waar ik als jong meisje aan heb meegedaan.
Ik heb meegedaan in twee musicals
Dat klinkt nu misschien wel heel bijzonder, maar dat was het niet hoor. Mijn lagere school had een koor dat mee mocht doen in musicals van een toneelgroep. Ik heb dus nooit auditie moeten doen en had ook helemaal geen tekst, maar het was wel echt superfijn om te doen.

Voor zij die benieuwd zijn: in Belle en het Beest was ik een pepervaatje en in Oliver was ik een van de boeven. 
🚰

Toen ik jonger was droomde ik ervan om leerkracht te worden in het lager onderwijs
Die droom veranderde later in het worden van kinderpsychologe en werd nog niet lang geleden de droom om een eigen onderneming te beginnen, maar gek genoeg hebben ze allemaal wel dezelfde achterliggende doelen: anderen iets aanleren.

Ik heb een tijdje ballet gedaan 
Ik was nog zo jong dat ik me er eigenlijk niet veel meer van herinner behalve dan de show die we een keer deden waarin ik een ongehoorzaam clowntje was. Vlak voor die show werd er letterlijk een hele bus haarlak in mijn haar gespoten om mijn pluizige haar in een strakke dot te krijgen. Sindsdien kan ik absoluut niet meer tegen de geur van haarlak. #trauma

En dat waren ze dan, 7 feitjes die je waarschijnlijk nog niet van me wist. Was er iets dat jou heeft verrast? Nu lijkt het me super leuk om ook jou wat beter te leren kennen, dus voel je vrij om de volgende vraag te beantwoorden met zo veel feitjes over  jezelf als je wilt. 


Wat is iets dat ik waarschijnlijk nog niet van jou weet? 

3 opmerkingen

 1. Dat van die haarlak is héél herkenbaar! Ik heb vrijwel heel mijn leven ballet gedaan en ik heb er echt een hekel aan. Ik vraag zelfs nadrukkelijk bij mijn kapper om op het einde niets van gel of haarlak in mijn haar te doen. En dat van die ananas snap ik ook wel, als kind lustte ik dat ook helemaal niet en nu plots wel, grappig hoe dat soms gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij is het sowieso al vanzelfsprekend dat mijn krullen geen lak nodig hebben na de kappersbeurt. Helaas is dat nog niet het geval met de haardroger, maar dat is een ander verhaal haha. Ik at vroeger ook echt niet graag bloemkool, maar dat is ondertussen echt verbeterd, vind het ook wel cool dat dat kan.

   Verwijderen
 2. aahh die foto van mini amber is zo cute :) & allezzz ananas is zo lekker, omg! ik probeerde net op iets te komen dat gij nog niet weet, maar ik kan niks verzinnen? ookal zijn er wss wel dingen, maar ja! leuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.