Project confetti // De inspiratie

18.4.20

Logo van project confetti op een achtergrond van gekleurde confetti.
Vorige keer in project confetti deelde ik dat ik een nieuw project zou gaan beginnen en gaf ik al een kleine inside van wat dit project zal gaan inhouden. In dit artikel deel ik wat mij inspireerde om deze rubriek/dit project te beginnen. Benieuwd waarom ik opeens met confetti wil strooien? 


Het kriebelde al lang in mij, dat vriendelijk zijn voor anderen en het feit dat ik er iets mee wilde doen. Het enige wat nog ontbrak was een idee of beter gezegd een plan van aanpak. Enorm lang heb ik met mijn kriebels rond gelopen en toen was daar opeens het artikel dat alles heeft doen rollen

Toegegeven, het was niet het artikel zelf, maar de serie waarover het artikel ging: the kindness diaries. In deze serie (waarvan seizoen 2 te zien is op Netflix) trekt Leon van punt A naar punt B afhankelijk van vriendelijkheid. Hij heeft dus geen geld op zak, geen hotels geboekt en geen eten meegenomen op zijn reis. Alles moet komen van de vriendelijkheid van anderen, anders is zijn reis gedoemd. 
­čÜ░
Al vanaf de eerste aflevering was ik hooked en voelde ik aan alle celletjes in mijn lichaam dat ik ook meer wilde zijn zoals Leon en alle mensen die hij leerde kennen op zijn reis. EN, ik had ook meteen een plan/idee. Namelijk het beginnen van mijn eigen kindness diaries, maar dan met een twist. 

Ik wil jullie deze serie echt allemaal aanraden, want je wordt er hoe dan ook enorm door ge├»nspireerd. Is het niet om ook meer confetti gooien, dan is het misschien om meer te reizen of om een nieuwe hobby te beginnen en zelf dan, valt er nog van alles in de serie te ontdekken dat je kan inspireren. 

Bedankt lieve Leon om ook mijn leven te veranderen en mij te inspireren. 

Liefs, 
Amber 

Volgende maand in Project Confetti: een inside in mijn confetti journal en een kleine sneak peak van mijn plan van aanpak. 


Kindness is loaning someone your strength instead of reminding them of their weakness.

1 opmerking

  1. oeeh klinkt als zo'n nice serie!! ik ga ook eens een aflevering proberen :) stiekem wil ik nu zo ook opreis gaan haha!

    BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.