Spring flowers 🎶

23.3.20

'Het is lente, het is lente, ja ik ruik wel duizend bloemen als ik ruik. Het is lente, het is lente en ik heb de lente kriebels in mijn buik. Het is lente, het is lente, ja dat is nog eens een waarheid als een koe. Het is lente, het is lente...' 
Ik zou het zelf niet beter kunnen verwoorden dan de ploppertjes, dus bij deze heb je nu voor de rest van de dat een liedje van kabouter plop in je hoofd. You are welcome!  Net als voor de winter, heb ik ook voor de lente een playlist samengesteld die ik in dit artikel met jullie wil delen. 

De playlist bevat meer dan 100 nummers om jou in de lente sfeer te brengen en je te motiveren om iedere dag zo veel mogelijk te genieten van de zingende vogeltjes en de frisse lucht. 
🚰
Liefs, 
Amber 
Welk nummer doet jou écht aan de lente denken?

1 opmerking

  1. aahhh zo'n leuke playlist, ik zie weer veel favorieten :) ik ga die direct eens opzetten se!!

    BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.