Spam je blog

30.3.20

Nieuwe blogs ontdekken, ik vind het echt heerlijk. Andere blogs lezen is niet alleen een fijne tijdsbesteding, het is ook nog eens een leuke vorm van inspiratie ophalen. Zeker nu we allemaal wat meer tijd hebben om blogjes te lezen, vond ik het daarom nog eens tijd voor een nieuwe spam je blog. (Dat was dus al geleden van 2016 hé !😱) 

Wat moet je doen?
Eigenlijk maar één ding en dat is hieronder even de link naar jouw blog droppen. Daarna mag je vertrekken door op een linkje te klikken dat al geplaatst is. Op deze manier leer jij misschien ook nieuwe blogs kennen. 

Tip: laat op alle blogs die je ontdekt een positieve reactie achter. Dat is goed voor je karma. 

Belangrijk: Gelieve enkel links naar blogs te delen en niet naar andere sociale media kanalen. Reacties met andere links zullen worden verwijderd. 

Have fun! 

Liefs, 
Amber

P.s. Voor de bloggers die interesse hebben om deel uit te maken van de facebookgroep blogbabes, een inspiratie en motivatie platform, klik door naar dit artikel: Blogbabes is back! 

8 opmerkingen

 1. Ik hou dit even in de gaten denk ik, want nu ik zoveel thuis zit vind ik het ook wel leuk om weer wat meer blogs te gaan lezen. Zelf heb ik het bloggen ook weer opgepakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je het bloggen weer hebt opgepakt! Ik heb jouw artikels echt gemist. Ik ga meteen eens kijken :)

   Verwijderen
 2. Oeh leuk! Ik wilde net allerlei nieuwe blogs zoeken haha. Mijn blog is Her little space on the internet en ik schrijf over (vegan) eten en koken, en reizen. Omdat ik meester ij de rechten ben, heb ik vandaag ook een artikel online gegooid over of je auteursrecht hebt op een recept!
  Klik hier om naar mijn blog te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een interessant onderwerp. Ik ben zelf niet echt bezig met koken, maar heb inderdaad nooit over auteursrechten van een gerecht nagedacht. Het lijkt me uiteindelijk ook enorm moeilijk te achterhalen wie nu de échte bedenker was van een bepaald gerecht.

   Verwijderen
 3. ohh kei tof! jaa, ik heb echt meer blogjes nodig om te lezen deze tijden :) ik ga zelf een van deze dagen ook nog eens een artikeltje plaatsen, want amai, het is weer (te) lang geleden!! leuk amber :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OOOh can't wait! Ik houd je blog alvast in de gaten voor de nieuwe artikeltjes dan.

   Verwijderen
 4. Super leuk idee! Ik ga dit misschien binnenkort ook wel eens doen. Ik vind het zelf ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Ik heb na een lange tijd ook weer wat meer inspiratie gevonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk! Dan ga ik dat artikel ook zeker in de gaten houden. Ook keileuk dat je je beter voelt en weer nieuwe artikeltjes weet te verzinnen. You go babe!

   Verwijderen

© Happybeat. Design by FCD.