Project Confetti // De proloog

29.3.20

Vandaag begin ik een nieuw hoofdstuk in mijn leven, een hoofdstuk waarin ik ga gooien met confetti, een hoofdstuk van kindness. Vanaf vandaag ga ik op pad om een lach te toveren op anderen hun gezicht. Vanaf vandaag, begin ik aan een nieuw project: Project confetti (en geeft ik een boost aan mijn karma).

Nadat Pinterest mij voor de 7000 ste keer meedeelde dat ik the change that I want to see, moet zijn en er nog een hele boel andere tekens van het universum mijn pad kruiste, wist ik dat de tijd rijp was. Dat ik iets moest gaan doen met dat wat ik anders wil zien in de wereld wat dat is, weet je ondertussen misschien al wel, maar voor wie het nog niet geraden had: ik wil meer vriendelijkheid zien op de wereld. 
🚰
Vriendelijkheid is niet alleen iets dat anderen gelukkig kan maken, maar ook jezelf. Het is een soort wondermiddel dat een lach tovert op ieders gezicht en daarbovenop, kan vriendelijkheid dus gewoon gratis zijn. 

Ja, als ik één ding zou moeten kiezen dat mij het allergelukkigst maakt, dan is het zonder enige twijfel het blij maken van anderen.  En toch merk ik, dat als ik er goed over nadenk, vriendelijk zijn niet per se iets is dat ik altijd bewust doe, maar daar komt verandering in. Vanaf nu. 

Benieuwd naar dit confetti avontuur? Iedere voorlaatste vrijdag van de maand verschijnt er een update op de blog, maar af en toe zal je al een sneak peak krijgen via mijn facebook pagina of via Instagram


Volgende maand in Project Confetti: Maak kennis met de aanleiding/inspiratie van dit project.

2 opmerkingen

© Happybeat. Design by FCD.