Woorden die je moet horen

10.12.19

Ik had echt geen flauw idee wat ik vandaag moest delen, want ja, soms lopen dingen anders dan gepland en dat is meer dan oké. Om die reden ging ik even ronddwalen op Pinterest in de hoop dat er een artikel idee kwam aankloppen en ja hoor! 


Nu ja, ook niet helemaal, want een lange tekst zit er niet aan te komen, maar ik meende mij te herinneren dat ik ooit eens een artikel gemaakt had met motiverende quotes en dat jullie dat goed was bevallen, dus is hier een mini vervolg. 
Ik hoop dat jij op deze manier de girlboss in jezelf kan vinden (al is het maar voor een paar minuten) en je er weer even tegenaan kan. 

Niet vergeten hé, YOU GOT THIS ❤️

2 opmerkingen

  1. Soms zijn een paar quotes alles wat je nodig hebt! Mijn favoriet van bovenstaanden: 'If there's one thing I'm willing to bet on, it's myself'

    BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.