Winterse achtergronden

7.12.19

In de kerst/wintersfeer komen, kan op verschillende manieren. Ik heb het al geprobeerd door mijn kamer te decoreren, muziek te luisteren en door verschillende vlogmassen te kijken, maar ik heb nog steeds niet het gevoel dat het heeft gewerkt. Daarom dat ik het vandaag eens ga proberen door de achtergrond van mijn GSM te veranderen en ook jij kan meedoen, want ik heb zelf een paar achtergrondjes ontworpen.
De eerste twee achtergrondjes lijken inderdaad heel erg op elkaar, maar ik dacht hmmm ik houd zelf niet zo van een ho ho hot coco, dus maak ik er ook even eentje met een warm drankje dat ik wel lekker vind. Zo kunnen jullie ook nog kiezen welk drankje jullie willen. 


Wie zegt er dat cadeautjes alleen onder de kerstboom horen? Maak van jouw GSM een écht cadeautje met deze achtergrond. 


De afbeelding die gebruikt werd in deze achtergrond komt van Pinterest. 


Iedereen kent het zinnetje 'ge hebt daar echt ballen voor nodig' (in het Engels ook wel you need balls) wel, toch? Deze achtergrond zegt precies dat, maar dan wat kerstiger. 


De 'no no nope not today' achtergrond is natuurlijk een rip off van de welbekende ho ho ho, maar ik geloof dat ook de kerstman wel eens denkt in 'no no nope'. Met deze achtergrond wilde ik duidelijk maken dat het oké is moest jij je op een dag ook eerder 'nope not today' voelen. Je hoeft niet elke dag zin te hebben om er voluit voor te gaan, iedereen heeft wel eens een nope-day. (Lees: ja dat was een rip off van off day.) 

Dat snotnose geen echt Engelstalig woord is,  dat weet ik natuurlijk ook wel, maar hoe leuk zou het zijn moest het dat wel zijn? Deze achtergrond is niet alleen bedoelt als mopje, maar sluit ook nog eens perfect aan bij mijn artikel van 4 december.  

Dit waren alweer de 7 achtergrondjes van dit jaar. Je kan ze opslaan vanuit dit artikel of je kan ze screenshotten via Instagram, wat voor jou het beste werkt. Ook leuk is dat je me even laat weten of je één van de achtergrondjes gebruikt door me een screen te sturen of gewoon via een berichtje. 

Liefs, 
Amber 

Welke achtergrond is jouw favoriet?

Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.