Project Bucketlist // 095 & 107

3.12.19

29 november was het dan eindelijk zo ver. Rode Neuzendag 2019! De dag waarop ik zonder het goed en wel te beseffen twee dingen van mijn bucketlist kon schrappen. Nummer 95 en 107 op precies te zijn. Benieuwd welke nieuwe herinneringen ik nog snel maakte in 2019, klik dan zeker verder.


Toen ik te zien kreeg wie er allemaal zou optreden op het Rode Neuzen concert, kon ik het echt niet geloven: Mabel stond gewoon mee op de lijst! Op het concert zelf was ik zo blij dat ik haar eens live kon horen, al was het jammer dat het publiek haar niet zo goed kende en er een beetje een gek sfeertje hing. Anyway, ik vond het leuk en ik mocht het schrappen en dat is wat telt. 
Moesten er hier fans zijn van Blackwave, het spijt mij, maar ik had nog nooit van hen gehoord. Het concert was daarom wel een leuke manier om een nieuwe band te leren kennen en er misschien wel fan van te worden, maar dat was bij deze band helaas niet het geval. Dat kwam waarschijnlijk vooral door het feit dat we hen niet verstonden... dus misschien moet ik er thuis eens naar luisteren. Al vrees ik dat hem dat niet wordt. 

Heb jij al eens een band live gezien die je niet kende?
There is no such thing as going to too many concerts.

1 opmerking

  1. ooeh zo nice dat je naar de rode neuzen show bent gegaan!! oei, ik heb zelfs ook nog nooit van mabel gehoord oepssss (en van blackwave ook niet haha)

    BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Happybeat. Design by FCD.