Project Bucketlist // 059

12.12.19

Een paar weken geleden wilde ik op de site van de Kinepolis ontdekken welke films er binnenkort allemaal in de zalen zouden verschijnen toen ik plots iets zag staan waar ik iemand een groot plezier mee kon doen. 

Jup, ik ging naar de filmpremière van Project Gio, de bioscoopfilm van youtuber Gio Latooy (en familie). Laat ik daar even aan toevoegen dat ik dit bucketlist item veel liever had afgevinkt met een andere film, maar goed. 

Ik nam mijn broertje mee en die had er de tijd van zijn leven. We waren ruim op tijd zodat we zeker vooraan konden staan en konden daardoor als eerste een glimp opvangen van de familie Latooy. Niet veel later kwamen er nog andere bekende gezichten de inkomhal van de Kinepolis binnengewandeld die ook naar de film kwamen kijken en begon de hal zich verder te vullen met Gio fans en hun entourage waardoor al snel duidelijk werd dat ze er aan kwamen. 

Mijn broertje kon met de familie op de foto dankzij een lieve vrouw die hem opnieuw vooraan in de rij duwde nadat iedereen hem had voorgestoken. (Lees: Nog eens heel erg bedankt mevrouw!) En dan was het alweer tijd voor de film. Of de film mijn ding was? Neen, dat zeker niet... Natuurlijk moest ik hier en daar wel lachen, maar geloof me, je hebt al beter gezien. 

Al bij al was het een leuke namiddag en ik denk niet dat mijn broertje het snel gaat vergeten. 

Ben jij al eens op een filmpremière geweest?

1 opmerking

  1. zo lief van je!! echt goed dat je broertje het zo leuk vond :) lijkt me wel echt speciaal om eens naar een filmpremière te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Happybeat. Design by FCD.