Laten we elkaar een kaartje sturen

9.12.19

Echte post is helaas niet meer van deze tijd, maar dat wilt niet zeggen dat het niet leuk is om nog echte post te sturen, toch? Daarom lijkt het mij een super fijn idee om iedereen die het wilt een leuk kerstkaartje te sturen dit jaar. Ontvang jij graag een kerstkaartje van mij dit jaar? Stuur mij dan hier een berichtje met je adres. (Dit bericht wordt meteen na de verzending van je kaartje verwijderd.) 

4 opmerkingen

 1. leukk!! ik wil zeker een kaartje :) en dan stuur ik er ook eentje terug <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga gelijk eens nadenken over wat ik er ga opschrijven :D

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je dit doet! Heb zelf een soortgelijk iets op mijn blog. Super leuk om kaartjes te sturen ook ^^Heb helaas geen facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen

© Happybeat. Design by FCD.