Project Bucketlist // 038

13.9.19

Dinsdag 4 september was het de dag van liefdadigheid, een dag waarop ik even stilstond bij lief zijn en wat we precies kunnen doen om lief te zijn. Daarover later nog meer, maar vandaag al even iets over lief zijn dat ik van mijn bucketlist kon schrappen. 

Op 6 september trok ik naar de bib om een briefje achter te laten in een boek. Zoals je hierboven al ziet, vond ik het best spannend omdat ik niet wou dat iemand het zag. Het gebeurde daarom ook allemaal heel snel dus ik heb geen foto kunnen nemen van het briefje in het boek zelf. 

Ik heb achteraf gezien wel spijt dat ik maar één briefje heb achtergelaten, want eigenlijk moeten we toch echt wel veel liever zijn voor iedereen hé. Moest ik nog eens in de bib zijn, dan doe ik het nog eens, maar dan laat ik gewoon nog meer briefjes achter. 

Heb jij al eens briefjes achtergelaten in een boek van de bib? 
One kind word can change someone's entire day.

8 opmerkingen

 1. Aah zo leuk. Ik heb ook wel eens een kaartje in een tweedehands boek gevonden, heeft toch wel iets bijzonders. Ik ben inmiddels geen lid meer van de bieb, gezien het na je 18e niet meer gratis is (in nederland in ieder geval), maar heb ook wel eens een briefje achter gelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons is dat dan helaas ook niet meer gratis, maar ik moet nog 18 worden, dus heb er momenteel nog geen last van. (Nog twee weekjes dan haha.) Ik zou het zo fijn vinden moest ik eens een kaartje vinden in een boek. Het zou een gewoonte moeten worden vind ik, het is namelijk super fijn.

   Verwijderen
 2. ooooh das echt iets wat ik al lang wil doen, maar steeds uitstel...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het ook heel lang uitgesteld. Misschien helpt het als je enkele boeken uitleent, het thuis doet en ze dan terug brengt. Dan weet je zeker dat niemand het ziet ;)

   Verwijderen
 3. Wat een fijn initiatief! Bij ons in België is de bib wel gratis (gelukkig!) maar ik ga er niet zo vaak heen. Denk dat ik volgende keer ook eens een paar briefjes meeneem :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons werkt de bib met de A kaart en die A kaart moeten we wel betalen vanaf 18. Zeker eens doen, je kan er echt iemands dag mee maken.

   Verwijderen
 4. Leuk idee! Ik heb nog geen briefje in de bieb achtergelaten, wel in de trein. Dat gaf mij zo'n goed gevoel, echt heel leuk om te doen :). Ben stiekem toch wel benieuwd hoe het is ontvangen, maar dat zullen we wel nooit weten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooh zo'n tof idee! ik heb dat ook eens gehad van iemand in een boek van de bib, ik werd daar echt zo blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Happybeat. Design by FCD.