Project Bucketlist 018

9.8.19

Het was donker, het was nat en het was koud. Wat deed ik op 8 augustus 2019 dat al zo lang op mijn bucketlist stond? Neen, het was niet mijn haar kleuren zoals velen dachten en ik sprong ook niet uit een vliegtuig. Het was eigenlijk veel minder spannend dan dat, maar daarom nier perse minder leuk. 
Vakanties zijn de perfecte moment om dingen van je bucketlist te schrappen en dus ging ik eindelijk zwemmen onder een sterrenhemel. Yes I know, de meeste mensen zwemmen wel vaker wanneer het donker is en daarom is het misschien niet zo heel speciaal. Ik had het zelf nog niet gedaan, of toch nog zeker niet sinds ik mijn bucketlist ben begonnen (aka 2017). 

Het was eigenlijk pas toen dat ik  mij écht realiseerde hoeveel licht wij eigenlijk gebruiken, ik kon namelijk bijna geen enkele ster zien. Het was in elk geval wel erg gezellig dus dat is tenminste iets he. 

If you never did, you should. These things are fun and fun is good. - Dr. Seuss 

3 opmerkingen

  1. Aah ik heb dit vorig jaar ook gedaan, en het blijft een mooie herinnering. Uit een vliegtuig springen kan ik je trouwens ook echt aanraden, iets ook iets wat je bijblijft en een heel vet gevoel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeehh zo leuk, zwemmen in het donker!! (mijn gokjes waren wel close, toch?)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heeeel erg leuk dat je dit gedaan hebt!!

    BeantwoordenVerwijderen

Some Instagrams

© Happybeat. Design by FCD.