Project Bucketlist 066 & 069

11.7.19

Wie mijn summer bucketlist heeft gezien, weet dat ik deze zomer 5 dingen van mijn bucketlist wilde schrappen. Zelf dacht ik dat ik waarschijnlijk pas tegen het einde van de vakantie zou beseffen dat ik dit nog moest doen en dat het me dan toch niet zou lukken, maar toen schrapte ik er plots twee tegelijk af. 

Totaal niet beseffende dat dit ook op mijn persoonlijke bucketlist stond, trok ik 7 juli in mijn pyjama naar de cinema. (Lees: de bff en ik hadden dit op onze bucketlist staan). Zoals je op de foto hierboven misschien al zag, voelde ik mij eerst wel wat raar. Het kon mij alleen niet zo veel schelen. Ik ben al in pyjama naar de supermarkt geweest en daarbij, wat maakt mij het uit wat mensen die ik niet ken van mij zeggen? Toen we eenmaal bij de Kinepolis aankwamen, snapte ik al niet meer waarom ik me zo raar voelde, bijna iedereen die ik zag liep er zo bij. 

Het tweede ding, waarvan ik wél wist dat het op mijn persoonlijke bucketlist stond, zouden we ook meteen gaan afvinken: Een horrorfilm kijken in de bioscoop.
Toen er aan mij gevraagd werd of ik naar Annabelle wilde gaan kijken, moest ik eerst heel erg lachen. Ik dacht namelijk echt dat het een grapje was. Toen ik de vraag opnieuw kreeg zei ik 'ja is goed' en meteen daarna kreeg ik de vraag: 'Dan gaan we in 4D, toch?' Na een beetje twijfelen heb ik uiteindelijk toch toegestemd en een uurtje later stonden we in de cinema voor Annabelle in 4D.

Of hij echt zo eng was als ik verwacht had? Neen, maar ik had me dan ook gewoon al meteen voorbereid op het ergste, want that's me. In elk geval. Het was een top avond/nacht waarin nog maar eens werd bevestigd dat de leukste dingen gebeuren wanneer je uit je comfort zone komt. 

Thanks Moonlight 😉
Never be afraid to try something new because life gets boring when you stay within the limits of what you already know. 

2 opmerkingen

  1. aahh zo leuk om in je pyjama naar de cinema te gaan, dat wil ik ook al kei lang doen!! ik ga er deze zomer ook eens werk van maken denk ik, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt eens doen en zeker zo laat. Super gezellig! Bonus is natuurlijk dat je ook een dekentje meeneemt ;)

      Verwijderen

Some Instagrams

© Happybeat. Design by FCD.