Vakantie foto's

10.8.15

"Misschien even een grappig feitje over het verkeer in turkije," zegt de reisgids in de bus - die ons na al die uren vliegen eindelijk naar ons hotel brengt- "de motorrijders zijn niet verplicht om een helm op te zetten, ze moeten hem wel altijd bij hebben, dus als hun helm aan het stuur hangt is dat oké. Als ze een ongeluk hebben zijn ze er 100% zeker van dat hun stuur niets overkomt maar hun hoofd is niet zo belangrijk!" 

Zoals je misschien wel hebt gemerkt ben ik nog niet terug uit Turkije maar ik wil gewoon al een paar vakantie foto's laten zien. Ik heb nog niet zo enorm veel foto's getrokken maar er zullen vast meer artikels met vakantie foto's komen. 
Terwijl we het hotel aan het verkennen waren kwamen we een schommel stoel tegen en ja natuurlijk moesten we daar even op gaan zitten. Net op dat moment kwam er een man rook in de lucht spuiten tegen de muggen (lees: Wat ik dacht op dat moment was heel simpel: "KILL THOSE BITCHES!" )
Nee, deze foto is niet bewerkt! Vlak voor we op vakantie vertrokken hebben mijn zus en ik een nieuwe camera gekregen, de 50mm lens moest natuurlijk uitgetest worden! Om eerlijk te zijn vind ik het resultaat best nog wel iets hebben.
Deze foto's zijn getrokken uit een "reuzen"rad op de rechter foto zie je het reuzenrad van het hotel naast ons en merk je vast dat die niet echt reuzen is, die van ons is net zo groot. Het was 20u (misschien iets later)  en de zon was nog net niet onder dit leverde een prachtige lucht op die moeilijk was vast te leggen omdat je echt maar enkele seconden had om je foto te maken. Van het uitzicht heb ik wel meer foto's getrokken maar dit waren/zijn mijn 2 favorieten.
Dit is het zwembad, de parasol verpest het een beetje maar dit was de beste foto die ik kon vinden van het zwembad. 
Deze foto heb ik getrokken vanaf mijn zetel bij het zwembad ik zag die palmboom en moest er gewoon een foto van maken.Ik weet niet echt met welke lens deze foto is genomen maar ik gok niet met de 50mm lens. 

Terwijl iedereen aan het zwembad zat was ik op stap met de camera in mijn hand en trok deze foto (lees: al weet ik niet waarom)

Deze foto trok ik omdat ik het het het effect met de wazige achtergrond eens wou proberen en dit was de beste plek om dat te doen en om eerlijk te zijn vind ik dit best een leuke foto.

Deze en onderstaande fotos zijn getrokken op het dek terras van ons hotel. Ooh wat heeft dat terras een mooi uitzicht. 

Dit waren de foto's voor vandaag. Hebben jullie nog leuke foto's die jullie met me willen delen stuur ze dan gerust naar mijn instagram.

Welk artikel zouden jullie nog graag willen lezen?

Een reactie posten

© Happybeat. Design by FCD.